Založ si blog

… obrazy bratia …

Prečo som pred nedávnom namaľoval jednú tému, krajinku dva krát? Neviem. Samozrejme nie sú identické , každý má inú náladu aj atmosféru. Proste sú to bratia nie však dvojičky. Jeden je maľovaný akrylom a druhý olejom.

Aký je ich osud a kde sa nachádzajú teraz.?

Jeden „brat“ nás opustil, no nebojte sa tam kde je teraz je mu fajn. Je totiž v rozprávkovom domčeku. Jeho držiteľka je vynímočná osôbka. Hľadí na ňu denne, ale aj ona naň. Určite je im spolu fajn. Má tam dôstojné miesto.

Ten čo ostal pri mne sa tiež vytešuje a aj ja z neho. Už teraz som rozhodnutý, že sa ho asi nebudem chcieť nikdy zbaviť.obb1obb2

Uvidia sa bratia ešte niekedy?  Delí ich od seba pár stovák kilometrov.

The truth is, significant tuition fees that are staggeringly are paid by many Harvard students.

24.09.2013

This enlightening post offers a general summary of proposal writing while offering means to consider different components. It really is essential to be able enough to offer exact, first-rate letters of advice. You aren’t composing an account. Or if you’re just creating a written report and searching for tips. With annotations, an person can at least come to own appreciation for [...]

Ever since then plenty of books that were additional are published through this approach.

23.09.2013

The collection employees should get training which will empower them all to creditably handle db within their catalogue. Although you only examine the names, you will be mo Re probable to put your work within the circumstance by what additional students are performing at this moment. Presume that whenever it’s not in English or on the internet, it has ton’t be significant.

Hello world

20.09.2013

Hello world

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 123
Celková čítanosť: 240180x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy