Fyzika viery

23. apríla 2010, jurajikovac, Nezaradené
Vedecký objav? O knihe Fyzika viery. Taťjana Tichoplavová, Viktor Tichoplavov.

Boli zaznamenané najvýraznejšie úspechy posledných rokov v oblasti teoretickej a praktickej fyziky, ktoré začínajú s odhalením piatého základného vzťahu- informačnej súvzťažnosti, fyzikálneho vákua a polí torzie. Tieto významné vedecké objavy umožnili vedcom pochopiť základ jemnohmotného sveta, objasniť podstatu vedomia, myslenia či duše a uznať existenciu absolútna.

Autori vysvetľujú vedecky podložené  a objasnené fakty, ktoré dokazujú existenciu jemnohmotného sveta , duše, ducha, fyzikálne podstaty vedomia a myslenia i jemnohmotných tiel človeka. fzz

Náboženským dogmám veriť môžete, ale aj nemusíte. Pokiaľ ale niečo prehlasuje veda, ktorá sa opiera o teoretický a praktický výskum i nezvratné fakty, stojí zato prehodnotiť svoje životné názory a zmeniť  rebríček hodnôt.

Veda potvrdila existenciu jemnohmotného sveta, psychickej energie či jemnohmotných tiel človeka.

To  všetko umožnilo nové vedecké koncepcie fyzikálného vákua a polí torzie. Ohromujúca predstavivosť a šokujúce fakty na strane jednej a nové vedecké objavy na strane druhej čím ďalej tým viac svedčia o nutnosti spojenia medzi vedou a náboženstvom.

„Je zrejme, že jednoduché, triviálne výchdisko z mravnej a ekologickej krízy neexistuje. Potrebujeme novú vedeckú paradigmu, ktorá odstráni protiklad ideálov duchovna a materializmu, čím umožní spojenie vedy a náboženstva“

V.N.Volčev, prezident Medzinárodného spoločenskovedného výboru a riaditeľ laboratória bioinformatiky, profesof moskovskej štátnej univerzity, doktor technických vied.

ilustrácia :Juraji Kováč 2000